Feel free to Follow Deffny's Blog.. ^__^

Wednesday, November 16, 2011

Apa sya buat selama ini..??!

Yeepppsss.,i'm back... setelah sekian lama... 
sya pun x tau apa ka yg sya Bz-kan selama ini..?? 
Mau cakap sibuk Exam mcam student2 yang lain... 
Hmmm.,FYI (For Your information) 3hb Nov lagi sya sda Abis paper.. 
so.,meaning to say.. 4hb Nov tu dengan rasminya sya akan start berjinak² dengan penanaman Anggur..LOLz..


So.,ya sya pun heran juga ni...??!@#$%^& apa yang sya buat dalam bberapa hari sehingga la sekrang 16hb Nov... sya sperti baru bangun dari tidur & baru tersedar yang suda lama sya biarkan Blog ini berhabuk..LOlz.. Bila ada si kawan tanya... "knapa x update Blog lgi..?" baru sya terprasan ini soalan bukan soalan pertama kali.. x tau brapa kali sda ada pertanyaan bgitu... Dengan slambeee ja sya menjawab " nanti² la... teda masa" ... Bila sya bfkir balik skrg... knpa pla x masa....???!@#$% kan kerja sya cuma tanam anggur... so.,ya sya ada masa yang bertimbun²... 



Bla sya t'click Blog sya sndri.. baru sya macam terbangun dari mimpi ni... macam kesian pla sya nampak Blog sya sndri.. sya pun dengan cuba merajinkan diri yang memang malas ini.. sya buat Header baru utk Blog sya...So.,ya.. u can see...heheh..
Ni la kunun hasilnya... 



Yupps.,ni yang terbaru punya..ehhe..

ya.,ini yg lama punya...
so.,ya begitulah ceritanya.. sya pun x tau apa sya buat slama ni..??!@#$%^& sebnarnya banyaaaakkkk & betimbun² & berlambak² suda setory sya ni... nanti sya setory satu² la... i'll try my best..Lolz... comments

6 comments:

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Waahh! lawa header :)

yen(toka ziizokukuto) said...

selamat kembali bhaa :),,

Deffny's Blog said...

Dunia Realiti - oke..? baru belajar...huhuuh...
Yen - yepss.. thanks..

adieque alizah said...

semart la header ko deff.. :D

Deffny's Blog said...

Alizah - Thanks..hiihiii.. sya baru jg testing2 buat tu..

sergeant keroro said...

besar header, hehe XD