Feel free to Follow Deffny's Blog.. ^__^

Sunday, November 20, 2011

Ultimate Cheesy Bites 7 Pizza



Nyuuuuummmmmyyyyyy... Cam na..?? Terus gluupp t'telan air liur kan...?? jangan tipu... sya tau mha...Hahhaaa...
Waaaa.,nampak macam sedap amat kan...?? memang la dalam pic ni nampak sedapp betul ooo kan... so.,ya.. we plan to go to pizza Hut today...hohooh... so.,ya here we come....Hohooho...








oowkey.,so mau order apa..??? of course la suda datang di Pizza Hut... order yang persis (macam) dalam picture paling atas tadi...Hohooho...


Tapi kan... bila order tu sampai... macam ada lain sikit ni pizza dia(<-- actually lain banyak ni...)...Huhuhu...
oke.,let see....huuhu..







macam x berapa kiut oo kan...


macam ada beza kan..??  knpa dalam pic yg paling atas tu kiut..??Hohoho.. skali sampai depan mata x juga kiut macam dalam pic tu...LOlz what i'm talking about ni..?? 
owkaey.,even rupa pizza dalam pic & yg depan mata tu x la sma 100%... tpi bila makan sedap juga bha... so.,ya... no need to talk so much laa wei... makan je la...Hooohoho... 








Nah.,ni telebih menikmati suda ni...hoohoh..

so.,ya begitu la.. Ultimate Cheesy Bites 7 Pizza... its all about cheese.. i love cheese soooooooo muchhhhhxxxxx...yummmmyyy...


owkeyy.,ni la muka yang suda kekenyangan.... :)

di pendek kan crita... memang sedap juga la "Ultimate Cheesy Bites 7 Pizza" ... mostly kepada penggemar Cheese.. memang banyk kamu akan jumpa cheese tym makan tu...Hahhahaaa.... 
so.,owkey tunggu apa lagi mari order skrg... 1-300-88-25-25.... or... order online pizza...
LOlz... nah sejak bila kunun sya jadi promoter pizza ni...??!@#$%

errmm.,owkey la bha tu kan juz want to share... epppss..,bukan share makan aahhh... share tgo ja la...hahahhah... Sharing is caring mha kan...LOlz..

comments

3 comments:

Buyoq said...

thanks post psl ni
might try the pizza during my lunch time today.hehe.

- fitri aka buyoq

Deffny's Blog said...

u r welcome..
Go to try it... mmg seedap... penggemar cheese..???

Buyoq said...

yep.i love cheese so much.
unfortunately, tak sempat mau test pizza tu semalam.lots of work la.hehe
might try it today