Feel free to Follow Deffny's Blog.. ^__^

Saturday, November 5, 2011

Hang Out with them on Nov...

5hb Nov 2011... owkayy.,sebenarnya tarikh ni bukan pun ada plan apa²...
saja la bawa geng² ni kuar happy²..heheh... yala..,sya ni yang mau start tanam anggur sda mau jg la happy² sma dorang ni untuk kali yang terakhir (<--- sbnarnya sya x bharap pun jadi terakhir..huuhu)


emm.,ya plan² mau p nyanyi²/karoke di Suria kali ni.. Tapi rasanya x nasib la kami.. sbab Full knun ni.. Tunggu punya tunggu pun masih Full juga karoke dia.. So.,we changed the plan... Last² di Cntre Point ja la blang si kawan... memang bosan sda la di Cntre Point ja tpi it's owkay la... Yang penting Happy...huuhu...




Tapi sebelum pgi Cntre Point... tiba²kami terr stuck di 1 tempat ni.. memang lama sda sya mau pgi ni tmpat... So.,terkabul la ni ari.. (<--nha kan.. ada hikmah juga tu karoke di suria full..ehheh..)
So.,ya seperti biasa... Berrr-gambar sakan la...Hohooh....




























nha.,Bergambar sakan ni... itu pun baru sebhagian tu sya upload... kalau upload semua meletuppz nanti ni Blog..Hahahhaa...
Lepas kami suda puas begambar... sebenarnya blum puas pun tapi hujan pla... nha.,cepat2 kami pg Cntre Point... Di sana la knun kami bersuka Ria sampai x ingat jam suda... X tau jam brapa suda... Trus ada yang perut pun bunyi² suda... So.,here we come... Pasar Philipine menjadi pilihan di waktu malam... ko Jangan..!!! makanan di tepi² jalan pun sedap k...










Ahli geng pun bertambah suda...Hohoho... mula² 4 orang menjadi 7 orang...Hohoho...
di sebabkan hari suda lewat dan malam & Hujan lagi... so.,ni geng² semua kami simpan di rumah... bawa dorang stay di rumah... yala.,semua jauh² kalau mau pulang malam².. lagipun macam belum mau bepisah lagi tym ni..Hahahhaa..










hahah.,permainan budak² pun jadi la....hooho..
So.,ya begitu la kisah 5hb Nov 2011... Sya happy betul² tym ni.. semua dorang sporting & ya of course the best of Friends Ever...Heehheee...
Ohh.,Guys.... Thanks so much for spending ur time with me... My last day at kk..Huhuuh.. I'm Gonna Miss u guys... Hiuuhiuuu..Sob... Sob.. :'( comments

8 comments:

adieque alizah said...

wah..!! yg 1 tpt tu yg besh.. slma ni limpas2 jak ngan tu tpt.. cntik plak mo b'gmbr sana kn deff..:D

Gee Andin© said...

Bestnyaaaaaaaaaaa kamuuu.......... -___-

vusry vuz said...

nostalgia ni kn jd igatn smpai ke hari kta tuax2 nnt...so, jd la crita kedai kopi...

Deffny's Blog said...

Alizah - ya.,tula selama ni tempat tu main limpas ja kan... Smart2 smua lukisan d sna tu.. mmg creative gilerrr krja dorang ni sini...

Deffny's Blog said...

Stacey - ya.,best knun ni.. lagi best kalo ko pun ada turut serta... ramai2... tpi ni la kami pun x terplan ni...

Deffny's Blog said...

vusry - ya..ya... nostalgia d hari tua...huhuuh... ada pla arh crita d kdai kopi..lol...

Gee Andin© said...

huhu....apa bole buat laa kan?ehe

Deffny's Blog said...

Stacey - nanti la kita pla yg kuar ar... minta2 Tuhan pertemukan lgi kita...huuhu..