Feel free to Follow Deffny's Blog.. ^__^

Sunday, August 7, 2011

Goalllllll.... begegar meja...LOL

Malam jam9 tu my fren & I pgi restoran dkat rumah mau cari makan… oyaa.,ada 2 org adik llki juga ikut sma…
So all together kami 4 org la… jalan2 p cari makan..
Sya kira x mau mkn sbab suda sya mkn petang tu…

So.,utk kasi kawan dia orang ni sya p join ja la dia orng ni.. 
tpi sya order milo ping (<---dess.,mau juga kasitau..LOL)..
So.,sampai di restoran ni pnya men sya takazuuttt… banyak nya lelaki2….
Oouhh.,oke buat derkk ja…

Skali lbih kurang 10 mnit gitu… smakin penuh…
Cehh.,rupanya ada live pla main bola… nah,x hairan la penuh trus tu restoran…
Orang-orang yang datang pn order 1 glass air ja...hmmm…

So.,mula-mula tu sya macam x berapa berminat mau tgo…
Tpi lama-lama berminat pla… apa pla sya lagi punya suara yg melebih-lebih….oppsss..
Bahaya ni kalo suda ikut jadi penyorak...hahaha..

Time kami tgo ni match M.U vs M.C….. Kalo yang gla tgo bola fham la apa yg sya ckp ni..
So x pya explain pnjg2 sbb sya tau x ramai yg x gla bola..LOL..

So.,kenen2 sya sokong M.U time ni…
Nah.,sampai mau bpeluh kaki sda ni time yg masa mau abis sda...ahha…
Apa x bepeluh kaki… (2-2) … woooowww.,tpi akhirnya yang sya skong tu……. Menang jg..
So.,x sia-sia la juga sya teriak2 kluar suara jadi penyorak...ahhahaaa…. 

Best pla bha nampak gelegat2 yang lelaki tgo bola ni… ada yg mkn mee sampai x tsentuh pun tu mee tlmpau focus di tV kan mata… ada juga yang teriak Golllllll sampai begegar meja aarhh… macam gempa bumi pun ada...ahhaha… Yang lucu lgi orang yg mnyokong M.C time tu diam ja sbab kalah sda kan...LOL…. So funny…. Ni pgalaman sya p tgo men bola di restoran…. Macam-macam gelagat juga la sya nampak… & tanpa disedari dekat jam 12 sda baru pulng rumah….wooww…. Tiapa-tiapa bukan selalu pun.. Lagipun dekat rumah jg….

Nti kalau ada kawan2 ramai2 p tgo bola sya mau join jg la….kehekekkeeee….
Oya lupa ksitau M.U(3) - M.C (2) …… itu la keputusan nya… ada yg pulng dgan happy… ada yg pulng dgan muka hampa...kehekkekeeee…. Gitu la bha kan… pasti ada yg menang & ada yg kalah...hoohohoo…

nah.,ni la penyokong-penyokong M.U ni.. siap pkai baju merah lg ooo....

mula-mula order milo ping tpi lama-lama pandai pla menambah french fries...kehekkeke..

nah.,abis sda... masa untuk pulng... eee.,ada selipar jepun juga... jgan kasi tinggal slipar jepun k...haha...
.
comments

5 comments:

Keno said...

Hahahaha... mmg bgitu lah bah tu style lelaki.. lelaki lebih suka tinguk di restoren dpd tinguk di rumah... sbb kalu di restoren byk org... Boleh kasi gegaaaaaaaar!!!!!!!!!!! i'm the one of the tukang gegar lagi kuat!!!! this is man style... wakakakakakaka

stephendz arryn abat said...

jgn lar lg sokong MU..haha..
tlmpau byk suda yg skong tue..

Deffny said...

zeno : ahhahaaaa.,ya baru sya mgalami btul2 situasi yg begegar mcam mau gempa bumi ooo dlm restoran...ahhaha... bgus juga la ramai2 tgo men bola... best jg...ahhaha..

Deffny said...

: Arryn aiikkk.,knapa la bha... kan dorang mantap juga.... so sya mau sokong yg mantap ja ni... yg len bkin kcewa ja...huuhuh..

stephendz arryn abat said...

sy suggest ko sokong liverpool lar..hebat jg tue..hahaa..